Τράβις Μπάρκερ: «Έσβησε» το τατουάζ με το όνομα της πρώην συζύγου του... κάνοντας τατουάζ τα χείλη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Τράβις Μπάρκερ: «Έσβησε» το τατουάζ με το όνομα της πρώην συζύγου του... κάνοντας τατουάζ τα χείλη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Ο διάσημος  ντράμερ της ροκ μπάντας Blink-182 ανάρτησε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

travis-kourt
Ο Τράβις Μπάρκερ έσβησε από πάνω του κάθετί που μπορεί να του θυμίζει το παρελθόν του, ακόμα και το τατουάζ που είχε με το όνομα της πρώην συζύγου του, Σάνα Μόουκλερ.

Μετά τον αρραβώνα του με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, ο διάσημος μουσικός αρνείται κάθε σχέση με το παρελθόν και μάλιστα, φρόντισε να καλύψει το όνομα του γνωστού μοντέλου με τα χείλη της αγαπημένης του.

shanna


Συγκεκριμένα, ο Τράβις Μπάρκερ ανάρτησε μία σειρά φωτογραφιών από την επίσκεψή του στον tattoo artist στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τα δύο σχέδια, με τα οποία στόλισε το δέρμα του.

tattoos


Το ένα σχέδιο δείχνει τα χείλη της αρραβωνιστικιάς του, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, ενώ το δεύτερο είναι ένας σκορπιός, που συμβολίζει το ζώδιό του. Στην λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε: «Η εποχή του Σκορπιού».

travis_tattoos
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης