Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο - «Το μωρό είναι ίδιο ο μπαμπάς του»
Για τον δύσκολο τοκετό και τον καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη μίλησε η τραγουδίστρια
Η Κατερίνα Στικούδηεπέστρεψε στο σπίτι της με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη και το νεογέννητο μωρό τους.
Λίγο πριν την επιστροφή τους, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μάλιστα, τις πρώτες της δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο στον φακό της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον τοκετό της και τον γιο τους.
«Ήταν ένας πολύ δύσκολος τοκετός, κράτησε περίπου δέκα ώρες», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.
Στην συνέχεια, επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχε δώσει ο σύζυγός της σχετικά με το όνομα που θα πάρει τελικά ο γιος τους. «Θα ονομαστεί Βύρωνας», είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας ότι αυτό είναι το όνομα του πεθερού της.
Για την παρουσίαση του J2US, δήλωσε: «Αυτό το Σάββατο θα πάρω μία άδεια. Ο Βύρωνας μου επέτρεψε να πάω στο επόμενο».
Τέλος, παραδέχτηκε ότι η ομοιότητα του νεογέννητου με τον πατέρα του είναι ήδη ξεκάθαρη. «Το μωρό είναι ίδιο ο μπαμπάς του», είπε.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»