Μέγκαν Μαρκλ: Οργή στο Twitter για το βίντεο, που «κοροϊδεύει» την βασίλισσα Ελισάβετ και την βρετανική κουλτούρα

Μέγκαν Μαρκλ: Οργή στο Twitter για το βίντεο, που «κοροϊδεύει» την βασίλισσα Ελισάβετ και την βρετανική κουλτούρα

Στο βίντεο η Μέγκαν Μαρκλ και η φίλη της «διακωμωδούν» τις συνήθειες των Βρετανών πίνοντας τσάι και φορώντας μεγάλα καπέλα

meghan
Οργή έχει προκαλέσει στο Twitter το πρόσφατο βίντεο της Μέγκαν Μαρκλ, όπου την δείχνει να συνομιλεί με την Μελίσα ΜακΚάρθι, καθώς το κοινό υποστηρίζει ότι μερικές κινήσεις της είναι «προσβλητικές» προς το Βρετανικό λαό.

Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Σάσσεξ εμφανίστηκε να πίνει τσάι από μία βίντατζ κούπα, σαν αυτή που κρατάει σε αρκετά βίντεό της η Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ η φίλη της φορούσε ένα «επικό» καπέλο, το οποίο παραπέμπει σε αρκετές εμφανίσεις της βασίλισσας.

Watch: Prince Harry Crashes Meghan Markle’s Birthday Video


Μόλις, λοιπόν, κυκλοφόρησε το βίντεο, τα σχόλια στο Twitter «πήραν φωτιά» κατηγορώντας την δούκισσα του Σάσσεξ πως όχι μόνο «κοροϊδεύει» την βασίλισσα, αλλά τις συνήθειες ολόκληρου του βρετανικού λαού.

Ακόμα, και η δημοσιογράφος βασιλικού ρεπορτάζ, Άντζελα Λεβίν, υποστήριξε την ίδια άποψη και έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter: «Πιστεύει κάποιος άλλος ότι η Μέγκαν Μαρκλ και η φίλη της Μελίσα ΜακΚάρθι ότι κορόιδευαν την βασίλισσα; Και οι δύο κρατούσαν παλιομοδίτικες κούπες σαν αυτή, που κρατούσε η Μεγκ στο blog της μετά την πρώτη της γνωριμία με την βασίλισσα. Η σάτιρα της δείχνει τι πιστεύει για την βασιλική οικογένεια. Πήρε αυτό, που ήθελε και είναι σίγουρη πλέον ότι είναι πιο έξυπνη από εμάς. Φτάνει να δούμε το ξέσπασμα του Χάρι στην βιογραφία του».

Κλείσιμο


«Πουλάει και κοροϊδεύει την βρετανική κουλτούρα ταυτοχρόνα», κατέληξε στο οργισμένο της tweet. Βέβαια, είναι πολλοί κι εκείνοι, που κράτησαν διαφορετική στάση σε σχέση με το βίντεό της, αναφέροντας πως «το έκανε μονάχα για πλάκα, όχι για να κοροϊδέψει την βασίλισσα».




Ειδήσεις σήμερα:

Διαμαρτυρίες και κλάματα για τον Μέσι από τους φίλους της Μπαρτσελόνα έξω από το «Καμπ Νου»

Στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης ο Τσιτσιπάς ξεπερνώντας τον Ναδάλ!


O πλανήτης φλέγεται - Απίστευτη απεικόνιση της NASA με τις πυρκαγιές από τις ΗΠΑ μέχρι την... Αφρική!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης