Ζα Ζα Γκαμπόρ: Πέντε χρόνια μετά τον θάνατό της, οι στάχτες της μεταφέρονται στην Ουγγαρία

Ζα Ζα Γκαμπόρ: Πέντε χρόνια μετά τον θάνατό της, οι στάχτες της μεταφέρονται στην Ουγγαρία

Με μία glamorous πτήση με σαμπάνια και χαβιάρι

γκαμπορ
Οι στάχτες της θρυλικής Ζα Ζα Γκαμπόρ μεταφέρθηκαν στην τελευταία της κατοικία φέτος, πέντε χρόνια μετά τον θάνατό της.

Την μεταφορά της στην Ουγγαρία κανόνισε ο τελευταίος σύζυγός της, Φρεντερίκ Πριντς Φον Άνχαλτ και μάλιστα φρόντισε το ταξίδι της να έχει όλες τις πολυτέλειες, που αγαπούσε η σταρ.

Στην πρώτη θέση, με σαμπάνια και χαβιάρι μεταφέρθηκαν τα τρία τέταρτα από τις στάχτες της ηθοποιού με συνοδό τον σύζυγό της, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Reuters. Το υπόλοιπο ένα τέταρτο παρέμεινε στο Λος Άντζελες, όπου κατοικεί εκείνος. «Ταξίδεψε στην πρώτη θέση, είχε το δικό της κάθισμα, το διαβατήριό της, όλα ήταν εκεί. Ηταν το τελευταίο της ταξίδι, πάντα ταξίδευε στην πρώτη θέση, με την σαμπάνια και το χαβιάρι της», δήλωσε. 



Όπως εξήγησε ο επιχειρηματίας, η ηθοποιός, που πέθανε σε ηλικία 99 ετών, ήθελε να βρίσκεται στην Βουδαπέστη, όταν πεθάνει καθώς εκεί ήταν θαμμένος ο πατέρας της. «Αυτό ήθελε και αυτό είχε γράψει και στην τελευταία της διαθήκη. Όμως, δεν ήθελε άλλη μια κηδεία, ήθελε τον εορτασμό μίας ζωής», ανέφερε ο Φον Άνχαλτ.

Όταν οι στάχτες της Γκαμπόρ έφτασαν τελικά στην πόλη, εκείνος οργάνωσε μία ξεχωριστή εκδήλωση εις μνήμην της, που περιλάμβανε μουσική από μία μπάντα τσιγγάνων και αμέτρητα κίτρινα και ροζ τριαντάφυλλα, τα οποία ήταν και τα αγαπημένα της.

Κλείσιμο


Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Φρεντερίκ Πριντς Φον Άνχαλτ από το 1986 εώς και το 2016, όταν και έφυγε από την ζωή. Προηγουμένως, ήταν παντρεμένη με μερικούς από τους πιο διάσημους και ισχυρούς άνδρες εκείνης της εποχής. Ανάμεσα τους, ήταν ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τον σχεδιασμό της διάσημης κούκλας Barbie, Τζακ Ράιαν, καθώς και ο ηθοποιός Τζορτζ Σάντερς.



Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε ο τάφος της μητέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Το προφίλ της «ανακάλυψης» και η αποδόμησή της

NBA: Μυθική εμφάνιση των Μπακς του Αντετοκούνμπο - Ισοφάρισαν 2-2 τους Σανς στην σειρά των τελικών

Κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί: Πότε γίνονται κατασχέσεις ακόμα και αν δεν χρωστάτε πουθενά!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης