Ο Ράιαν Ρέινολντς αποκαλύπτει ότι πάσχει από αγχώδη διαταραχή

Ο Ράιαν Ρέινολντς αποκαλύπτει ότι πάσχει από αγχώδη διαταραχή

Ενθαρρύνει τον κόσμο να μιλάει για την ψυχική υγεία -Έπαθε την πρώτη «κρίση άγχους» μόλις ολοκλήρωσε το Deadpool 1, ένα πρότζεκτ πάνω στο οποίο δούλευε 11 χρόνια

reynolds
Με αφορμή τον Μάιο, που είναι ο μήνας ενημέρωσης για την ψυχική υγεία, ο Ράιαν Ρέινολντς έκανε μία ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε με τους θαυμαστές του το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει με το άγχος.

Όπως είχε δηλώσει ο ηθοποιός και στο παρελθόν, εδώ και κάποια χρόνια ταλαιπωρείται από αγχώδη διαταραχή. «Πλέον, όμως, ξέρει ότι δεν είναι μόνος», όπως δήλωσε και στην ανάρτησή του. Το άγχος του έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2016, όταν και ολοκλήρωσε την πρώτη ταινία Deadpool. Σε συνέντευξή του τότε, είχε δηλώσει πως «είχε μία νευρική κατάρρευση», κατά τη διάρκεια της οποίας «έτρεμε», όπως περιγράφει.



Η διάγνωση του γιατρού του έκανε ξεκάθαρο πως πάσχει από αγχώδη διαταραχή, ενώ εκείνος παραδέχτηκε πως το είχε καταλάβει πολύ νωρίτερα, αφού πάντα έπασχε από αυτό το «ελαφρύ» -όπως το χαρακτήρισε- «είμαι ανήσυχος για όλα». «Πάντα έχω άγχος, έχω και αυτό το ελαφρύ άγχος, που είμαι ανήσυχος για όλα, όμως έχω μπει και στο βάθος του προβλήματος, σε ένα σκοτεινό φάσμα, το οποίο δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό», όπως περιέγραψε.



Στην ανάρτησή του τώρα τόνισε πως τουλάχιστον δεν νιώθει πλέον μόνος και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι που πάσχουν από οποιαδήποτε διαταραχή δεν τολμούν να το αποκαλύψουν και ζουν με αυτό, νιώθοντας αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο.

Όπως περιγράφει, άργησε να καταλάβει τα πρώτα σημάδια, καθώς την περίοδο εκείνη το πρόγραμμα του ήταν «υπερφορτωμένο». Πιο συγκεκριμένα, λέει: «Ένας από τους λόγους που κάνω αυτή την ανάρτηση αργά είναι γιατί είχα βάλει πολλά στο πρόγραμμα μου και σημαντικά θέματα μου ξέφυγαν. Και ένας από τους λόγους, που συχνά έχω ένα βαρύ πρόγραμμα είναι ο χρόνιος φίλος μου, το άγχος», έγραψε ο ηθοποιός και έτσι εξηγεί τον λόγο, που έχει επιλέξει να εργάζεται πολλές ώρες.

Κλείσιμο


«Ξέρω ότι δεν είμαι μόνος και το πιο σημαντικό, σε όλους αυτούς που προγραμματίζουν πολύ, σκέφτονται πολύ, δουλεύουν πολύ, ανησυχούν πολύ και γενικά κάνουν τα πάντα πολύ, σαν εμένα, σας παρακαλώ να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι. Δεν μιλάμε αρκετά για την ψυχική υγεία και δεν κάνουμε αρκετά για να διώξουμε το στίγμα του να μιλάει κανείς για αυτό. Αλλά, όπως ισχύει και για αυτή την ανάρτηση, καλύτερα αργά παρά ποτέ, ελπίζω...», τόνισε ο Ράιαν Ρέινολντς ενθαρρύνοντας τον κόσμο να μην «ντρέπεται» να μιλήσει για την ψυχική υγεία.











Ειδήσεις σήμερα:

Το «σ'αγαπώ» Ελληνίδας ηθοποιού στον David Damiano - «Λυσσάρα ηρέμησε» της έγραψε ο Πάνος Βλάχος

Ισχυρά φαινόμενα από το απόγευμα στα βόρεια - Τι καιρό θα έχουμε το Σαββατοκύριακο

Ερωτευμένοι στη Σαντορίνη ο Μοράτα και η σύζυγός του μετά την περιπέτεια στο αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης