«Σπίτι με το Mega»: Ο Κώστας Αγέρης υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου - Δείτε μουσικό απόσπασμα
Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στην ελληνική παραδοσιακή μουσική με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων
Το Σάββατο 22 Μαΐου στις 21:00, ο Κώστας Αγέρης υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA». Ένα ταξίδι στις μουσικές παραδόσεις της Ελλάδας με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Μία ημέρα πριν τη μετάδοση της εκπομπής δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα από το Ποντιακό παραδοσιακό τραγούδι, «Την πατρίδα μ’ έχασα» που ερμηνεύει μοναδικά ο Κώστας Αγέρης.
Δίπλα τους στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα τους συντροφεύσουν καταξιωμένοι τραγουδιστές αλλά και νέοι καλλιτέχνες με αγάπη για την ελληνική μουσική παράδοση. Από τον Πόντο, ο Δημήτρης Καρασαββίδης, η Πέλα Νικολαΐδη, ο Στάθης Νικολαΐδης, ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Ηλίας Υφαντίδης. Από τα Νησιά μας η Στελλίνα Κονιτοπούλου, από την Ήπειρο ο Σπύρος Σιώλος και από τη Μακεδονία η μπάντα της Φλώρινας των Αδελφών Βαλκάνη. Συμμετέχουν η Μαριάννα Παπαμακάριου και ο Τάκης Βαμβακίδης. Special guest η Αναστασία Παντούση.
Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στην ελληνική παραδοσιακή μουσική με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων έρχεται αυτό το Σάββατο 22 Μαΐου στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.