Κέβιν Σπέισι: Απορρίφθηκε νέα αγωγή που είχε κατατεθεί σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση

Κέβιν Σπέισι: Απορρίφθηκε νέα αγωγή που είχε κατατεθεί σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση

Πρόκειται για αστική αγωγή η οποία πρόκειται να απορριφθεί καθώς ο ανώνυμος κατηγορούμενος αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα του

spacey
Ξανά στο επίκεντρο βρίσκεται ο Κέβιν Σπέισι καθώς μία αστική αγωγή που είχε κατατεθεί σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση πρόκειται να απορριφθεί επειδή ο μάρτυρας θέλει να παραμείνει σε καθεστώς ανωνυμίας και δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αμερικανός δικαστής Lewis Kaplan αποφάσισε ότι πρέπει να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ανώνυμου μάρτυρα. 

Ο δικαστής δήλωσε ότι το ενδιαφέρον μεγαλώνει καθώς ο μάρτυρας κατέθεσε ότι όταν ήταν 14 ετών ο Κέβιν Σπέισι του επιτέθηκε σεξουαλικά. Σύμφωνα με τον ίδιο η επίθεση έγινε τη δεκαετία του 80. Έτσι λοιπόν η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή καθώς η καταγγελία αφορά δημόσιο πρόσωπο. Ωστόσο οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο μάρτυρας δεν πρόκειται να αποκαλύψει την ταυτότητά του. 

Σύμφωνα με το CNN οι δικηγόροι  Richard M. Steigman και Peter J. Saghir, σε επιστολή τους τόνισαν ότι ο μάρτυρας πιστεύει ότι δεν μπορεί να αντέξει την εισβολή των δημοσιογράφων στη ζωή του. Μάλιστα ο μάρτυρας είχε μιλήσει για το περιστατικό με διάφορους ανθρώπους κατά τη δεκαετία του '90. 



Ειδήσεις σήμερα: 

Στις κάλπες αύριο οι πολίτες της Αλβανίας - Μέσα σε κλίμα έντασης και αβεβαιότητας οι εκλογές

Θρίλερ σε γηροκομείο στα Χανιά: Έρευνα υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου για τους 68 θανάτους

Λασποβροχή, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης