Πριν 4 χρόνια, έφυγε από τη ζωή οΣτάθης Ψάλτης στα 66 του, χτυπημένος από τον καρκίνο. Η Καίτη Φίνουπου υπήρξε για χρόνια σύντροφός του και συνεργάτιδά του είναι ένας από τους ανθρώπους που δεν τον ξεχνάνε ποτέ. Αύριο συμπληρώνονται ακριβώς 4 χρόνια από την απώλεια του Στάθη και η Καίτη Φίνου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:
«21 Απριλίου 2017, 4 χρόνια Σταθάκο μου… Και ακολούθησαν 2 συνεχόμενα χρόνια απωλειών μου….. Φύγατε αγαπημένοι άνθρωποι που σημάδεψαν την καρδιά μου και την ζωή μου….και τώρα ζω μόνο με τις αναμνήσεις. θα σας συναντήσω κι εγώ….ελπίζω γρήγορα…..δεν έχω καταλάβει γιατί με επέλεξε ο Θεός να βιώσω τόσες απώλειες……κάτι μάλλον “χρωστάω” στην ζωή και πρέπει να κλείσει ο κύκλος… Σ’ αγαπώ Στάθη μου…..φίλησέ τες μου».
Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού:
21 Απριλίου 2017
4 χρόνια Σταθάκο μου.....
Και ακολούθησαν 2 συνεχόμενα χρόνια απωλειών μου.....
Φύγατε αγαπημένοι...
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους