Λίγες ώρες πριν τη μετάδοση της εκπομπής, «Σπίτι με το Mega»μια πρόγευση από το αγαπημένο τραγούδι «Ξενάκι» που ηΕλένη Βιτάληερμηνεύει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μαζί με τον Χρήστο Θηβαίο, τον Γιάννη Κότσιρα, τη Γιώτα Νέγκα και την Ηρώ Σαΐα.
Special Guests της βραδιάς ο Τάκης Σούκας, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.
«Θα `ναι το ταξίδι που θα κάνεις από εκείνα που δε θα ξεχάσεις όσο ζεις» μας τραγουδάει η Ελένη Βιτάλη και μας καλεί να μείνουμε στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» απόψε στις 21:00.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.