«Σπίτι με το MEGA»: Η μοναδική Ελένη Βιτάλη έρχεται αυτό το Σάββατο
Σημαντικοί καλλιτέχνες και φίλοι της ενώνουν τις φωνές τους με τη δική της και μας χαρίζουν σπουδαίες μουσικές στιγμές – Το ερχόμενο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στις 21:00 στο MEGA
To «Σπίτι με το MEGA», το ερχόμενο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 21:00, υποδέχεται τηνΕλένη Βιτάλη.
Η σπουδαία ερμηνεύτρια μας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά γεμάτη συναισθήματα, παρέα με φίλους και αγαπημένα τραγούδια, που άφησαν εποχή και όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει.
Από την «Κιβωτό» και το «Καίγομαι» μέχρι το «Ανοίχτε τα τρελάδικα» και το κλασικό «Ένα Χειμωνιάτικο Πρωί», η Ελένη Βιτάλη με τη χαρισματική της φωνή μας ταξιδεύει μελωδικά.
Καλεσμένοι της, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σημαντικοί καλλιτέχνες που ενώνουν τις φωνές τους με τη δική της: ο Χρήστος Θηβαίος, ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα και η Ηρώ Σαΐα.
Special Guests της βραδιάς ο Τάκης Σούκας, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.