Με μία ανάρτησή του στο Instagram, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοινώνει ότι το «Battle of the Couples»είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Ο παρουσιαστής του νέου παιχνιδιού του Alpha ποζάρει με φόντο την αρένα, εκεί όπου τα ζευγάρια καλούνται να αναμετρηθούν σε κάθε είδους δοκιμασία για να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν το έπαθλο που μπορεί να είναι έως και 100.000 ευρώ.
Στο «Battle of the Couples», πρωταγωνιστεί η δράση, ο ανταγωνισμός, η αγάπη, ο θυμός, η ζήλεια, ενώ τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον δεσμό τους και ν’ αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι ανίκητη. Ο καθένας θα πρέπει να αποδείξει μέχρι πού θα έφτανε για να είναι με το άλλο του μισό.
ΗΣάσα Σταμάτη, ως Couples Coach, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, στις εύκολες αλλά και τις δύσκολες φάσεις τους και θα τους βοηθάει να ξεπερνούν τα εμπόδια.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.