Ιαπωνία: Δεν σχεδιάζει προς το παρόν επαναπατρισμούς από τη Μιανμάρ
Στη χώρα οπού γίνεται σήμερα λόγος για στρατιωτικό πραξικόπημα εκτιμάται ότι βρίσκονται 3.500 πολίτες της Ιαπωνίας
Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας δεν σχεδιάζει προς το παρόν τον επαναπατρισμό υπηκόων της χώρας που βρίσκονται στη Μιανμάρ, πάντως παρακολουθεί στενά την κατάσταση, ανέφερε αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών στο Τόκιο.
Στη χώρα εκτιμάται ότι βρίσκονται σήμερα 3.500 πολίτες της Ιαπωνίας. Εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, η κυβέρνηση είχε συστήσει στους υπηκόους της χώρας να αποφεύγουν τα ταξίδια στη Μιανμάρ, σημείωσε ο αξιωματούχος και πρόσθεσε πως επί του παρόντος δεν σχεδιάζεται τροποποίηση της ταξιδιωτικής οδηγίας.
Σε εφόδους των ένοπλων δυνάμεων τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα συνελήφθησαν η επικεφαλής της κυβέρνησης Αούνγκ Σαν Σου Τσι, ο πρόεδρος της χώρας Ουίν Μιντ και κορυφαία στελέχη του Εθνικού Συνδέσμου για τη Δημοκρατία. Εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος μίλησε για στρατιωτικό πραξικόπημα εν εξελίξει.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.