Survivor: Η μάχη των... νέων, το «φάντασμα» της Ασημίνας και το «σαλιγκάρι» Καλίδης

Survivor: Η μάχη των... νέων, το «φάντασμα» της Ασημίνας και το «σαλιγκάρι» Καλίδης

Ο... περίπατος με έπαθλο το φαγητό,  η κόντρα για το «αντίο» της Ασημίνας και οι «καταδικασμένοι»  με μια κουταλιά φακή-Δείτε βίντεο

survivor21
Ο τρόπος που αποχώρησε η Ασημίνα Ιγγλέζου από το Survivor 4, φάνηκε να... στοιχειώνει το σημερινό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, καθώς οι δυο ομάδες όχι μόνο το συζήτησαν διεξοδικά, αλλά ήρθαν και σε κόντρα μεταξύ τους.

Εκτός από το… φάντασμα της Ασημίνας είχαμε είσοδο νέων παικτών, τραυματισμό παίκτριας, παράπονα Έλενας Κρεμλίδου, επική ατάκα Καλίδη,  φυσικά τον αγώνα με έπαθλο φαγητό που για ακόμα μια φορά άφησε πεινασμένους τους κόκκινους που δεν κατάφεραν να ρεφάρουν ούτε στο κουίζ ερωτήσεων με έπαθλο κρουασανάκια.

Στην κόκκινη παραλία ασχολήθηκαν με το «αντίο» της Ασημίνας και το γεγονός ότι φεύγοντας από το Survivor 4 χαιρέτησε μόνο Περικλή και Ανθή, με κάποιους να τραγουδούν που δεν βρίσκεται πλεον στον Άγιο Δομίνικο και κάποιους άλλους όχι.



Κλείσιμο
Ο Κώστας Ασημακόπουλος έδωσε την εξήγηση γιατι η Ασημίνα έφυγε χωρίς να πει αντίο, εκφράζοντας και την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.




Οι μπλε από την άλλη συζητούσαν για τις… κωλοτούμπες του τελευταίου συμβουλίου, αλλά και τη αντίδραση των «κόκκινων» στο αντίο της συμπαίκτρια τους.




Από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έδειξε τον προβληματισμό της για τα «ματσαρίσματα» γιατί πλέον οι κόκκινοι έχουν λιγότερες γυναίκες από οτι οι μπλε.



Σε διαφορετικό mood η Ελενα Μαριπόσα που νιώθει μόνη σαν το… λεμόνι. Σε αυτό φαίνεται πως έχουν παίξει ρόλο οι νέες κλίκες και ότι δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της.



Όλα τα λεφτά ωστόσο ήταν η ατάκα του Πάνου Καλίδη, όταν η Ελευθερία Ελευθερίου έλεγε για το πόσο απίστευτο είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει το πονηρό στο μυαλό τους όταν αλλάζουν ρούχα. Ο τραγουδιστής είπε ότι νιώθει σαν τα ερμαφρόδιτα σαλιγκάρια.



Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης με έπαθλο το φαγητό οι κόκκινοι δήλωσαν πιο ισχυροί μετά την αποχώρηση της Ασημίνας, με τον Αλέξη Παππά να τα… χώνει στους αντιπάλους του και τον Τριαντάφυλλο να του απαντάει.



Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τους δυο νέους παίκτες, έναν για κάθε ομάδα. Στους μπλε προστέθηκε ο 30χρονος γεωπόνος Δημήτρης Μακρόπουλος και στους κόκκινους ο 29χρονος τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος (frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας INCO).



Στο αγωνιστικό σκέλος οπού δυο παίκτες βοηθούσαν τραβώντας σχοινιά έναν ξαπλωμένο σε μια σαμπρέλα συμπαίκτης τους να τοποθετήσει τις κορινες στις τρύπες τους, οι κόκκινοι είχαν να διαχειριστούν τον τραυματισμό της Σοφίας και φυσικά το ότι δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης.



Οι μπλε για ακόμα μια φορά μπήκαν δυνατά, πήραν προβάδισμα με 4-1 και έδειξαν ότι δύσκολα θα χάσουν και αυτό το έπαθλο.



Σε ότι αφορά στη μάχη των… νέων, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έκανε το 1-0 κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο και το 5-2 για τους μπλε.



Όταν έγινε και το 8-4 για τους μπλε, οι κόκκινοι κατάλαβαν ότι πάλι νηστικοί θα μείνουν. Το τελικό σκορ ήταν το 10-4 με τους μπλε να κερδίζουν ακόμα ένα έπαθλο φαγητού και να αφιερώνουν τη νίκη τους στην Ασημίνα Ιγγλέζου!

Ακόμα και στο παιχνίδι ερωτήσεων που ακολούθησε  οι μπλε πήραν τη νίκη με 10-3 και άφησαν τους κόκκινους... καταδικασμένους για μια ζωή μόνο με μια κουταλιά φακή, όπως είπε και ο Τριαντάφυλλος.





Ειδήσεις σήμερα: 

Ολόκληρη η απολογία του προπονητή της 11χρονης αθλήτριας: Ξεκίνησε να την παρενοχλεί όταν ήταν 9 ετών

Σχολεία: Γιατί κάποια Γυμνάσια στην Αττική δεν μπορούν να ανοίξουν

Δέκα μέτρα για να ξεμπλοκάρουν οι εκκρεμείς συντάξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης