Ιωάννα Τούνη: Όλες οι φορές που βρέθηκε στη δημοσιότητα, αλλά για… λάθος λόγους

Ιωάννα Τούνη: Όλες οι φορές που βρέθηκε στη δημοσιότητα, αλλά για… λάθος λόγους

Από τις δηλώσεις της για τους «τεμπέληδες με τα 800 ευρώ», έως το ροζ βίντεο, το κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη με το εκρηκτικό κορμί ξεσηκώνει αντιδράσεις με τις δηλώσεις της

toumi-0
«Οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ» δήλωσε πριν λίγα εικοσιτετράωρα η Ιωάννα Τούνη, αναφερόμενη στο επίδομα που ορίστηκε να δοθεί από το κράτος σε όσους δεν μπορούν να εργαστούν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η συγκεκριμένη δήλωσή της στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη θεωρήθηκε από ορισμένους η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η Θεσσαλονικιά Instagrammer απασχολεί για τους... λάθους λόγους.

Μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη σε μια μονογονεϊκή οικογένεια, αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό τμήμα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και με το πτυχίο στο χέρι «σκέφτηκα τον εαυτό μου αναπληρώτρια δασκάλα σε παραμεθόριες περιοχές και είπα «ή ψυχοφάρμακα ή αλλαγή καριέρας». Επικράτησε η αλλαγή καριέρας.

Το σχέδιο μόδας, τα ρούχα και η εργασία ως κορίτσι-γλάστρα να υποδέχεται τους πελάτες σε γνωστά club της Θεσσαλονίκης, ήταν η «αλλαγή καριέρας» που ονειρευόταν.

Αυτά μέχρι την ημέρα που χτύπησε το τηλέφωνο και της έγινε η πρόταση να συμμετέχει στο reality μόδας «Μy Style Rocks».



Κλείσιμο
Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά. Ξαφνική λάμψη, εύκολη δημοσιότητα και χιλιάδες followers να την «ακολουθούν» μαζικά στο Instagram. Σήμερα τους έχει φτάσει στον αριθμό των 630 χιλιάδων και θεωρείται μία από τις πιο εμπορικές Ελληνίδες Influencers.

Εν πολλοίς για την Ιωάννα Τούνη, «μια μέρα χωρίς stories, θεωρείται μια χαμένη μέρα». Μέσω stories, απάντησε και για τους «τεμπέληδες των 800 ευρώ» λέγοντας πως πρόκειται για «μεμονωμένη φράση», «κολάζ λέξεων» και τελικά, «παράνομη δημοσιοποίηση ιδιωτικής συνομιλίας».

Απέδωσε μάλιστα, όλον αυτόν τον πόλεμο που δέχεται τις τελευταίες μέρες, στο γεγονός πως είναι γυναίκα (και όχι άνδρας) επιχειρηματίας, ενώ αυτοχαρακτηρίστηκε ως «αυτοδημιούργητη, πετυχημένη και έξυπνη».

Η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι μέχρι εκείνη τη στιγμή, γνωρίζαμε πως η Ιωάννα Τούνη έχει δική της εταιρεία ρούχων και γυαλιών με έδρα τη Θεσσαλονίκη που απασχολεί, μάλιστα, 12 άτομα.



Στη μνήμη μας έχει μείνει ως η πρώην reality παίκτρια που φωτογραφήθηκε πριν δύο χρόνια, με γυμνά πόδια και σέξι διάθεση, στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο και μετά τις αντιδράσεις, αναρωτήθηκε on camera «γιατί σας φαίνεται προκλητική αυτή η πόζα;».

Σήμερα, η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να εκθέτει στιγμές της καθημερινότητάς της -από το ακριβό lifestyle της και τους χωρισμούς με τους εκάστοτε συντρόφους μέχρι το ατύχημα που είχε με σκύλο που της επιτέθηκε- και κατά τη γνώμη πολλών, να εκτίθεται ανεπανόρθωτα και η ίδια.

Την ίδια στιγμή, οι followers αυξάνονται και η δημοτικότητά της μεταφράζεται σε «ζεστό χρήμα», αφού οι προτάσεις από εταιρείες που θέλουν να διαφημιστούν στο προφίλ της στο Instagram, πέφτουν βροχή.



Φυσικά, δεν λείπουν σε καθημερινή βάση οι ρετουσαρισμένες ινσταγκραμικές φωτογραφίες με μικροσκοπικά μπικίνι (καμιά φορά και χωρίς αυτά) και η «α λα Καρντάσιαν» λογική της «ποστάρω, άρα υπάρχω».

Μόνο που κάποια άλλα post την έφεραν σε μια θέση που καμία γυναίκα δεν επιθυμεί.

Η ιστορία των «ροζ βίντεο» που κυκλοφόρησαν με πρωταγωνίστρια την ίδια σε προσωπικές στιγμές της, ήταν ένα ιδιαίτερο και αρκετά ευαίσθητο κεφάλαιο στη ζωή της ξανθιάς influencer που βρέθηκε ξαφνικά σε μια πολύ δυσάρεστη θέση.

Μια θέση που δεν θα ευχόταν να συμβεί σε καμία άλλη γυναίκα.

Ειδήσεις σήμερα

Άγρια συμπλοκή στα Καμίνια: Αδίστακτος Πακιστανός πίσω από τη σφαγή με τον ένα νεκρό

Προς παράταση καραντίνας και «σιωπηρά» Χριστούγεννα λόγω πανδημίας

Pfiser και BioNTech έτοιμες να ρίξουν στην αγορά το εμβόλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης