Νόνικα Γαληνέα: Είμαι στο κρεβάτι μου γιατί είμαι άρρωστη
Τι είπε η ηθοποιός για την περιπέτεια με την υγεία της
Προβλήματα με την υγεία της αντιμετωπίζει η Νόνικα Γαληνέα. Η ηθοποιός σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «On Time» αποκάλυψε ότι είναι άρρωστη αυτές τις ημέρες.
«Είμαι στο κρεβάτι μου γιατί είμαι άρρωστη. Είχα πρόβλημα με το στομάχι μου. Χθες έκανα το αντιγριπικό και είμαι ακόμα χειρότερα», παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός.
Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν φοβάται τον θάνατο, εκείνη απάντησε: «Φυσικά και τον φοβάμαι. Τον φοβάμαι σε όρια που θα τον φοβόταν κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που θέλει να ζει».
Η πανδημία είναι ένας επιπλέον παράγοντας άγχους και η Νόνικα Γαληνέα φροντίζει λόγω της πανδημίας να παίρνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την προστασία της από τον κορωνοϊό: «Βεβαίως και φοβάμαι μην κολλήσω κορωνοϊό, γι’ αυτό και παίρνω όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις».
Παράλληλα, η ηθοποιός εξέφρασε και την αγωνία της για τους συναδέλφους της καθώς ο χώρος του θεάτρου έχει πληγεί σημαντικά.
«Πώς να μου φανεί, ηθοποιός είμαι. Είμαι μέσα στη ψυχή του κάθε ηθοποιού που αντιμετωπίζει θέμα του πώς θα φάει αυτός και η οικογένειά του», ανέφερε η Νόνικα Γαληνέα.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.
Στα φετινά 2026 Zero Waste HoReCa Awards, που υποστηρίζονται από το The Coca-Cola Foundation και αναδεικνύουν επιχειρήσεις που έχουν κάνει πράξη το βιώσιμο και υπεύθυνο επιχειρείν στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Καφεστίασης.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.