Η Ελένη Μενεγάκη είναι και φέτος το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Pink Ribbon Bracelet, ως Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού του Ομίλου Estée Lauder Companies.
Η δημοφιλής παρουσιάστρια ήταν παρούσα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απόψε κεκλεισμένων των θυρών, λόγω πανδημίας, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΜΩΡΑΪΤΗ (@greigoriamoraite) στις
«Έχω πολύ καιρό να μιλήσω σε μικρόφωνο, ίσως έχω και ένα μικρό τρακ» είπε η Ελένη Μενεγάκη προλογίζοντας την αποψινή εκδήλωση, στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση, τον περασμένο Ιούλιο.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.