Ιωάννα Τούνη: Πάρτι γενεθλίων με τούρτα υπερπαραγωγή στη Χαλκιδική - Δείτε βίντεο

Ιωάννα Τούνη: Πάρτι γενεθλίων με τούρτα υπερπαραγωγή στη Χαλκιδική - Δείτε βίντεο

Με τους φίλους της, ανάμεσά τους η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Βρισηίδα Ανδριώτου γιόρτασε η Ιωάννα Τούνη τα 27α της γενέθλια

iwanna_touni
Σέξι, χαμογελαστή και κεφάτη γιόρτασε η Ιωάννα Τούνη τα γενέθλιά της, μαζί με αγαπημένους της φίλους, ανάμεσά τους η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μετά από ένα δύσκολο διάστημα για την ίδια, η Ιωάννα Τούνη άφησε πίσω της τις σκοτούρες και το έριξε έξω την ημέρα που συμπλήρωσε 27 χρόνια ζωής, κάνοντας ένα πάρτι στη Χαλκιδική.

Η εορταστική της διάθεση ήταν εμφανής ακόμη και από την τεράστια τούρτα της. Η ίδια και οι φίλη της χόρευαν και τραγουδούσαν όλο το βράδυ.

«27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω! Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα... Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο ❤️
Ότι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας», έγραψε στο Instagram. 



Ιωάννα Τούνη τούρτα


Ιωάννα Τούνη γενέθλια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω! Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα... Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο ❤️ Ότι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας PS: Δεν μάλωσα με την Στέλα, την Κίκα & τον Πριόνα... τα παιδιά ανησυχούν με την κατάσταση στην Χαλκιδική και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά θα επανορθώσουν, αλλιώς θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ 🤬🤪 ... και το φόρεμα μου είναι @bubblegun_world limited & θα είναι διαθέσιμο πολυυυυ σύντομα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις

Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Στα 126 τα νέα κρούσματα - 38 στην Αττική, 18 στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Κλείνουν μπαρ-εστιατόρια από τα μεσάνυχτα σε Μύκονο, Πάρο, Χαλκιδική και άλλες δώδεκα περιοχές

Εισαγγελική έρευνα μετά τους 8 θανάτους από τις πλημμύρες στην Εύβοια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης