Η Adele στα 32 της χρόνια: Με μίνι φόρεμα και πιο αδύνατη από ποτέ

Η Adele στα 32 της χρόνια: Με μίνι φόρεμα και πιο αδύνατη από ποτέ

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια είναι κυριολεκτικά αγνώριστη - Λεπτομέρειες για τη διατροφή που ακολούθησε και τη βοήθησε να χάσει κοντά στα 45 κιλά

adele-arthro
Τριανταδύο κεράκια έσβησε η Adele και έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει καθώς είναι πιο αδύνατη και ανανεωμένη από ποτέ. Η τραγουδίστρια στις πολύ σπάνιες και επιλεκτικές αναρτήσεις που κάνει στο Instagram μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια είναι κυριολεκτικά αγνώριστη στη φωτογραφία που ανέβασε φορώντας ένα μίνι μαύρο φόρεμα. Η απώλειά των κιλών είναι κάτι παραπάνω από θεαματική.

Στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία εκτός από το «ευχαριστώ» για τα μηνύματα που δέχτηκε για τις ευχές των γενεθλίων της δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Βρετανία με τον κορωνοϊό στέλνοντας με τη σειρά της το δικό της ευχαριστώ σε γιατρούς και νοσηλευτές.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δώσατε για τα γενέθλιά μου. Ελπίζω να παραμένετε όλοι ασφαλείς και υγιείς στη διάρκεια αυτής της παράλογης εποχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και τους επαγγελματίες που ρισκάρουν τη ζωή τους για τη δική μας ασφάλεια! Είστε οι αληθινοί φύλακες άγγελοί μας», έγραψε στο μήνυμά της.


Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Η μεταμόρφωση της Adele έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες, και πιο συγκεκριμένα από τον περασμένο Οκτώριο όταν είχε εμφανιστεί φανερά αδυνατισμένη. Όπως φαίνεται όμως από τότε έχει χάσει και άλλο βάρος και έχει αποκτήσει τις ιδανικές αναλογίες. Μάλιστα σε δήλωσή της είχε πει: «Στο παρελθόν έκλαιγα αλλά τώρα ιδρώνω».

Όλα ξεκίνησαν μετά το διαζύγιό της

Ο δρόμος της Adele για την δραματική απώλεια βάρους ξεκίνησε μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της Σιμόν Κονέκι, τον Απρίλιο του 2019, και το διαζύγιό τους τον Σεπτέμβριο. Η Adele επιθυμούσε να χάσει κιλά για να είναι πιο υγιής για τον γιο που έχουν αποκτήσει, τον επτάχρονο Άντζελο.

Η διατροφή που ακολούθησε και τα 45 κιλά μείον

Κλείσιμο
Η Daily Mail έγραψε ότι οφείλει την απώλεια βάρους της -η οποία υπολογίζεται στα 45 κιλά- στη δίαιτα Sirtfood, την οποία συνδύασε με πιλάτες. Το νέο πρόγραμμα διατροφής της λέγεται πως της επιτρέπει να ενδίδει στο κόκκινο κρασί και τον καφέ ενώ ταυτόχρονα περιλαμβάνει ένα μενού φυτικών προϊόντων που φέρεται να βοηθούν στη διαχείριση του λίπους και της ζάχαρης από το σώμα, όπως το κέιλ, ο κουρκουμάς και το πράσινο τσάι.


Ειδήσεις σήμερα:

Σύψας για πάρτι στην Αγία Παρασκευή (ΘΕΜΑ 104,6): Έτσι άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως στην Ιταλία και δεν έχουν κλείσει ακόμα

Ουρά και στην Κηφισιά για ένα take away κοκτέιλ χθες βράδυ - Δείτε εικόνες

Ανοίγουν για τους εκπαιδευτικούς τα σχολεία - «Αντάρτικο» από την ΟΛΜΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης