Το όνομα Γουίλφρεντ Λόρι Νίκολας έδωσαν στον νεογέννητο γιό τους ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η αρραβωνιαστικιά του Κάρι Σίμοντς.
Όπως διευκρινίστηκε, το Γουίλφρεντ προέρχεται από τον παππού του Μπόρις Τζόνσον, το Λόρι από τον παππού της Κάρι Σίμοντς και το Νίκολας λόγω των γιατρών Νικ Πράις και Νικ Χαρτ, που έσωσαν τη ζωή του Μπόρις Τζόνσον τον περασμένο μήνα.
Το όνομα ανακοινώθηκε σήμερα από τη Σίμοντς στο Instagram δίπλα σε μία φωτογραφία του βρέφους, το οποίο γεννήθηκε την Τετάρτη.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.