O Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι

O Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι ο γιος τους γεννήθηκε σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο του Λονδίνου

boris-carrie-baby
Σε πελάγη ευτυχίας μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν το τελευταίο διάστημα πλέουν ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς αφού, όπως ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα, καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί ως ζευγάρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το υγιέστατο αγοράκι τους γεννήθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίτερα σήμερα. Τόσο η μητέρα όσο και ο μικρούλης είναι πολύ καλά, είπε ο εκπρόσωπος του ζεύγους. 


BREAKING: Boris Johnson and Carrie Symonds announce birth of baby boy




«Ο πρωθυπουργός και η κυρία Σίμοντς με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν τη γέννηση του υγιούς αγοριού τους σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίτερα το πρωί. Μητέρα και γιος είναι πολύ καλά», ανέφερε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος, μεταφέροντας τις ευχαριστίες του Μπόρις Τζόνσον και της Κάρι Σίμοντς στην «φανταστική ομάδα» της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο Βρετανός πρωθυπουργός, που πρόσφατα πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας έχοντας νοσήσει με Covid-19 και νοσηλευτεί στην Εντατική, θα πάρει άδεια πατρότητας. Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, δεν αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα το απόγευμα στη Βουλή για να δεχτεί ερωτήσεις, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο Μπόρις Τζόνσον ήταν στο πλευρό της συντρόφου του κατά τη διάρκεια της γέννας. Η 32χρονη πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης είχε επιστρέψει στον αριθμό 11 της Ντάουνινγκ Στριτ ώστε να είναι στο πλευρό του συζύγου της όταν επέστρεψε στο πηδάλιο της χώρας μετά την ανάρρωσή του. Το προηγούμενο διάστημα είχε αυτοαπομονωθεί στο Κάμπγουελ του Νότιου Λονδίνου με το σκυλάκι του ζευγαριού, τον Ντίλυν, έχοντας και η ίδια κάποια συμπτώματα του κορωνοϊού.

Υπενθυμιζεται ότι το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη και τον επικείμενο γάμο τους τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης