Η ανακοίνωση του Τζόνι Ντεπ για τον χωρισμό του

Η ανακοίνωση του Τζόνι Ντεπ για τον χωρισμό του

«Ας ελπίσουμε ότι η διάλυση αυτού του σύντομου γάμου θα γίνει γρήγορα» αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του εκπροσώπου του Τζόνι Ντεπ

Η ανακοίνωση του Τζόνι Ντεπ για τον χωρισμό του
Η είδηση ότι η Άμπερ Χερντ ζήτησε διαζύγιο από τον Τζόνι Ντεπ, έπεσε σαν «βόμβα» στους κύκλους του Χόλιγουντ, καθώς το ζευγάρι ήταν παντρεμένο μόλις 15 μήνες. Σήμερα, ο ηθοποιός μέσω γραπτής δήλωσης του εκπροσώπου του, «σπάει» τη σιωπή του.

Ο εκπρόσωπος του 52χρονου αναφέρει πως ο Ντεπ ελπίζει ότι «ο σύντομος αυτός γάμος θα λυθεί πολύ γρήγορα», καθώς με την 30χρονη ηθοποιό, εν διαστάσει σύζυγό του, υπάρχουν «αγεφύρωτες διαφορές». Την ίδια ώρα, στην ανακοίνωση, υπογραμμίζεται πως ο διάσημος ηθοποιός περνά δύσκολες ώρες εξαιτίας και του χαμού της 81χρονης μητέρας του.
Κλείσιμο




Συγκεκριμένα, η δήλωση αναφέρει:

«Δεδομένου της σύντομης διάρκειας αυτού του γάμου και της πολύ πρόσφατης και τραγικής απώλειας της μητέρας του, ο Τζόνι δεν θα απαντήσει σε καμία από αυτές τις αισχρές και ψευδείς ιστορίες, κουτσομπολιά, παραπληροφόρηση και ψέματα για την προσωπική του ζωή. Ας ελπίσουμε ότι η διάλυση αυτού του σύντομου γάμου θα γίνει γρήγορα».

Μάλιστα, η είδηση του χωρισμού έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου το ζευγάρι εμφανίστηκε σε ένα χλευαστικό βίντεο για την αυστραλιανή κυβέρνηση, λίγο μετά την επιβολή προστίμου 1.000 δολαρίων στη Χερντ, επειδή έβαλε παράνομα στη χώρα τα σκυλιά της Pistol και Boo. Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, την αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η 30χρονη ηθοποιός. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης