Αυστραλία για Τζόνι Ντεπ: Δεν θα κέρδιζε ποτέ το Όσκαρ με το βίντεο της απολογίας

Αυστραλία για Τζόνι Ντεπ: Δεν θα κέρδιζε ποτέ το Όσκαρ με το βίντεο της απολογίας

Αφού τους ανάγκασαν να απολογηθούν on camera για το έγκλημά τους, τώρα αμφισβητούν και τις υποκριτικές ικανότητες των Τζόνι Ντεπ και  Άμπερ Χερντ

Αυστραλία για Τζόνι Ντεπ: Δεν θα κέρδιζε ποτέ το Όσκαρ με το βίντεο της απολογίας
Αφού τους ανάγκασαν να απολογηθούν on camera για το έγκλημά τους, τώρα οι Αυστραλοί αμφισβητούν και τις υποκριτικές ικανότητες των Τζόνι Ντεπ και  Άμπερ Χερντ.

Κι όμως, μιλώντας για το βίντεο της απολογίας τους
Κλείσιμο
για την υπόθεση «Πόλεμος Κατά Των Τεριέ»
, που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, ο Αυστραλός υπουργός Γεωργίας, Μπάρναμπι Τζόις, είπε ότι οι δύο ηθοποιοί δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν ποτέ το Όσκαρ με τις ερμηνείες τους αυτές.

Το βίντεο προκάλεσε αίσθηση και έκανε τον γύρο του κόσμου αφού ο τρόπος που γυρίστηκε αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ακούγονται να μιλούν για την Αυστραλία οι σταρ του Χόλιγουντ, θυμίζει κάτι από... Βόρεια Κορέα.

Ήθελαν, όμως, σκόπιμα οι αυστραλιανές να δείχνουν οι ηθοποιοί σαν να ήταν... όμηροι του Κιμ Γιουνγκ Ουν;

Σύμφωνα με τον κ. Τζόις, η ερμηνεία των ηθοποιών στο βίντεο δεν ήταν καθόλου καλή και μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είπε, ο Ντεπ «έμοιαζε σαν να περνούσε από οντισιόν για τον "Νονό"». Ωστόσο, εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί, όπως τόνισε, η κυβέρνησή του κατάφερε να πετύχει όλα όσα ήθελε με το βίντεο αυτό: να δείξει δηλαδή ότι αν δεν υπακούς τους νόμους στην Αυστραλία, τότε θα έχεις σοβαρούς μπελάδες.

Σημειώνεται ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός και σύζυγος του Ντεπ ομολόγησε χθες σε δικαστήριο του Κουίνσλαντ ότι έβγαλε πλαστά χαρτιά για τα αγαπημένα κατοικίδια της, σε μια υπόθεση που απασχόλησε ιδιαίτερα τα διεθνή ΜΜΕ από τον Μάιο του περασμένου έτους, όταν και ξεκίνησε. Η Άμπερ Χερντ θα μπορούσε να καταδικαστεί έως και σε 10 χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση, αλλά τελικά οι κατηγορίες εις βάρος της απορρίφθηκαν λόγο έντιμου βίου. Ωστόσο, το ζευγάρι έπρεπε να πληρώσει ένα τίμημα για τις παράνομες πράξεις του και αυτό ήταν το βίντεο που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς παρακάτω.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι οι Αυστραλοί είναι ιδιαίτερα αυστηροί όσον αφορά στα μέτρα καραντίνας που επιβάλλουν στα ζώα από το εξωτερικό προκειμένου να αποφευχθεί η εισαγωγή στη χώρα ασθενειών, ιδιαιτέρως λύσσας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης