Οι χρήστες του Διαδικτύου «τρολάρουν» τα οπίσθια της Kim Kardashian!

Οι χρήστες του Διαδικτύου «τρολάρουν» τα οπίσθια της Kim Kardashian!

Εγιναν σημείο στάθμευσης ποδηλάτων και παρομοιάστηκαν με λαχταριστά ντόνατς και πατάτες!

Οι χρήστες του Διαδικτύου «τρολάρουν» τα οπίσθια της Kim Kardashian!
Η Kim Kardashian κατάφερε να προκαλέσει για άλλη μια φορά «πανικό» στο Διαδίκτυο, προτάσσοντας τα πληθωρικά της οπίσθια, μέσα από τις σελίδες του αμερικανικού περιοδικού «Paper».

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ώρες οι αισθησιακές φωτογραφίες της διάσημης τηλεπερσόνας κάνουν τον γύρο του κόσμου, αφού η 34χρονη σταρ όχι μόνο γδύθηκε μπροστά στις κάμερες, αλλά μας έδειξε πόσο... ταλαντούχα -όπως η ίδια χαρακτηριστικά έγραψε στο Twitter- είναι, καταφέρνοντας να ισορροπήσει ένα ποτήρι me σαμπάνια πάνω στα διάσημα οπίσθιά της.

Κλείσιμο
Ωστόσο, λίγες ώρες έπειτα από τη δημοσιοποίηση της επίμαχης φωτογραφίας, οι χρήστες του Διαδικτύου άρχισαν να «τρολάρουν» την Kardashian, «πειράζοντας» μέσω photoshop, αλλά και με άλλους τρόπους, την εικόνα της.

Έτσι, η Kim μεταμορφώθηκε σε...γυναίκα-κένταυρο, ενώ τα οπίσθια της έγιναν σημείο στάθμευσης ποδηλάτων και παρομοιάστηκαν με λαχταριστά ντόνατς, αλλά και πατάτες!

Άλλοι, πάντως, έγραψαν απλά στο Τwitter ότι το σώμα της μοιάζει με το κορμί μιας «ψεύτικης, πλαστικής κούκλας Barbie», σχολιάζοντας το πόσο λεπτή φαίνεται η μέση της σε σύγκριση με τα οπισθία της.

Δείτε την «πειραγμένη» Kim














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης