Τζολί-Πιτ: Μετά τη μαστεκτομή, ο γάμος

Τζολί-Πιτ: Μετά τη μαστεκτομή, ο γάμος

Ο πατέρας της, Γιον Βόιτ έμαθε από το Ιντερνετ τα νέα για την υγεία της Τζολί - Τι λένε οι επιστήμονες για την απόφαση της ηθοποιού

Τζολί-Πιτ: Μετά τη μαστεκτομή, ο γάμος
Τα νέα δεδομένα στη ζωή της Αντζελίνα Τζολί, με τον αυξημένο κίνδυνο να πάθει καρκίνο και την απόφαση για μαστεκτομή, έχουν επηρεάσει τις απόψεις της και για το γάμο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Daily Mail. Οπως δημοσιεύει η εφημερίδα, η ηθοποιός που μέχρι τώρα αντιστεκόταν στην ιδέα του να παντρευτεί τον σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της Μπραντ Πιτ, τώρα θέλει ο γάμος τους να γίνει σύντομα.

Αλλωστε προς αυτή την κατεύθυνση πιέζουν εδώ και καιρό τα έξι παιδιά τους, που θέλουν να δουν τη μαμά νυφούλα και τον μπαμπά γαμπρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επί του παρόντος ο Μπραντ είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «World War Z», ωστόσο η Angie το έχει ήδη πάρει απόφαση επομένως ο γάμος δεν είναι μακριά...

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2011 όταν ο Πιτ της έκανε πρόταση με ένα δαχτυλίδι αξίας 500.000 δολαρίων.

Κλείσιμο
Πάντως όσον αφορά το ιατρικό κομμάτι της είδησης, ειδικοί σε θέματα καρκίνου έσπευσαν να επικροτήσουν την κίνηση της Τζολί επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να ενθαρρύνει τις γυναίκες να ανατρέξουν στο ιατρικό ιστορικό τους . Επισημαίνουν, ωστόσο, ότι το γενετικό τεστ που αποκαλύπτει τις πιθανότητες που έχει μία γυναίκα να νοσήσει από καρκίνο του μαστού, θα πρέπει να γίνεται με φειδώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Wall Street Journal».
O πατέρας της Τζολί έμαθε για τη μαστεκτομή από το Διαδίκτυο

Πλήρη μεσάνυχτα είχε ο πατέρας της Αντζελίνα Τζολί, Γιον Βόιτ, για τη θαραλέα απόφαση της κόρης του να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους αφότου οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει 87% πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο.


Αν και ο Αμερικανός ηθοποιός, βραβευμένος με Οσκαρ όπως και η κόρη του, είχε δει την Αντζελίνα δύο μέρες προτού η ηθοποιός αποκαλύψει με άρθρο της στους New York Τimes την απόφασή της να προχωρήσει προληπτικά στην επέμβαση αυτή, ο Γιον Βόιτ, ενημερώθηκε όπως και ο υπόλοιπος κόσμος από το Διαδίκτυο. Ο ίδιος, πάντως, σε συνέντευξή του έσπευσε να επισημάνει ότι κατανοεί πλήρως την απόφαση της κόρης του να κρατήσει μυστική την επέμβαση.


Πατέρας και κόρη δεν είχαν καλές σχέσεις για τουλάχιστον μία δεκαετία. Αιτία, ήταν η εξωσυζυγική σχέση του Βόιτ ενώ η μητέρα της Τζολί έδινε την μάχη με την επάρατη νόσο. Το 2011, οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν.


«Την είδα δύο μέρες νωρίτερα με τον γιο μου Τζέιμι. Μαζευτήκαμε όλοι για τα γενέθλιά του, ήταν μαζί της και η Μπραντ Πιτ. Δεν ήξερα όμως, δεν ήταν εμφανές», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Βόιτ.


«Εξεπλάγην όπως όλοι και συγκινήθηκα από τον τρόπο που το χειρίστηκε όλο αυτό. Είναι σπάνιος άνθρωπος, ο τρόπος που το εξέτασε και αυτά που μοιράστηκε», είπε στηρίζοντας την απόφαση της κόρης του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης