Αφού περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα μίνι μπλε φόρεμα και ψηλοτάκουνα μπεζ πέδιλα, η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το κομμάτι «Some Velvet Morning» σε μια εναλλακτική εκδοχή. Την ίδια στιγμή την πλαισίωναν μοντέλα που φορούσαν δημιουργίες των Deux Hommes.
Μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση είναι οι Evangelia, Ζόζεφιν, Ήβη Αδάμου, Ρία Ελληνίδου, Τάνια Μπρεάζου και Θοδωρής Φέρρης.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.