Με μαύρα εσώρουχα πόζαρε η Κάιλι Τζένερ, δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα στα social media. Η επιχειρηματίας και Influencer βρέθηκε πρόσφατα στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας και πριν ετοιμαστεί για να παρακολουθήσει το fashion show του Tom Ford έκανε μια σέξι φωτογράφιση.
Η Τζένερ φωτογραφήθηκε, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ καθόταν σε μια καρέκλα και κρατούσε ένα ποτήρι κρασί στο χέρι.
«Η καλύτερη μέρα στο Παρίσι», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τα σέξι στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας