Σε συνέντευξη του στη «Vogue» ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε ποιους άνδρες θεωρεί ότι είναι οι πιο όμορφοι στον κόσμο.
«Ξέρετε στον κόσμο της υποκριτικής, επειδή είναι η πρωινή μου δουλειά... η άμεση επιλογή είναι ο Πολ Νιούμαν», αποκάλυψε ο Πιτ για να συνεχίσει: «Επειδή γέρασε με τόση χάρη. Και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ήταν ένας πραγματικά ιδιαίτερος, δοτικός, ζεστός και ειλικρινής άνθρωπος». «Αν ήταν να ονομάσω κάποιον εν ζωή πρέπει να ονομάσω τον Τζορτζ Κλούνεϊ, γιατί όχι;», είπε αστειευόμενος ο 58χρονος Πιτ. «Γιατί συνήθως, πάντα τον βγάζω έξω και πάντα με βγάζει έξω. Και αυτή τη φορά, θα κάνω το αντίθετο, μόνο αυτή τη φορά».
Ο σταρ του Χόλιγουντ ανακοίνωσε, επίσης, τη νέα του σειρά περιποίησης, που ονομάζεται «Le Domaine Skincare» και αποκάλυψε ποια από τις διάσημες πρώην του αποτέλεσε για τον ίδιο πηγή έμπνευσης.
«Λατρεύω αυτό που έκανε η Γκούινεθ Πάλτροου», είπε στο περιοδικό για να συνεχίσει: «Εξακολουθεί να είναι μια πραγματικά αγαπημένη φίλη και έχει χτίσει αυτή την αυτοκρατορία. Πάντα το είχε αυτό μέσα της ως επιμελήτρια, και ήταν μια υπέροχη δημιουργική διέξοδος γι' αυτήν. Στην πραγματικότητα, τώρα που το σκέφτομαι, ήταν μάλλον η πρώτη που με έκανε να πλένω το πρόσωπό μου ακόμα και δύο φορές την ημέρα... ίσως».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.