Ο Έμινεμ μισεί ένα τραγούδι του τόσο πολύ, που δεν το ερμηνεύει πια στις συναυλίες του

Ο Έμινεμ μισεί ένα τραγούδι του τόσο πολύ, που δεν το ερμηνεύει πια στις συναυλίες του

Οι σχέσεις του Έμινεμ με τη μητέρα του δεν ήταν ποτέ καλές, όμως με το συγκεκριμένο τραγούδι παραδέχτηκε πως το παράκανε

eminem_2
Η προβληματική σχέση του Έμινεμ με τη μητέρα του έχει επηρεάσει τη μουσική του, από την πρώτη στιγμή της καριέρας του και δεν ήταν λίγα τα τραγούδια στα οποία περιέγραψε πόσο κακό του είχε κάνει.

Η μητέρα του, Ντέμπορα Μάδερς, γέννησε τον Έμινεμ όταν ήταν 15 ετών και τα πρώτα χρόνια της ζωής του, όπως έχει αναφέρει σε παλαιότερες συνεντεύξεις, ήταν πολύ δύσκολα αφού μετακόμιζαν και άλλαζε σχολεία συνεχώς, τρώγοντας από συσσίτιο.

Ο ράπερ του Ντιτρόιτ χρησιμοποίησε κατά καιρούς, αρκετές προσβολές για τη μαμά του, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη που δεν ερμηνεύει πλέον ένα συγκεκριμένο τραγούδι.

Στο κομμάτι του «Cleanin' Out My Closet» του 2002, αποκάλεσε τη μαμά του «εγωίστρια σκ*λα» και ελπίζει ότι θα «καιγόταν στην κόλαση», ενώ την κατηγορεί και για συνταγογραφούμενα χάπια.

Eminem - Cleanin' Out My Closet (Official Music Video)


Το 1999, η Ντέμπορα Μάδερς υπέβαλε μήνυση 10 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον του γιου της, κατηγορώντας τον για συκοφαντία και τελικά συμβιβάστηκε με το ποσό των 25.000 δολαρίων.

Ωστόσο, στο τραγούδι του «Headlights» το 2013, ο ράπερ ζήτησε συγγνώμη στη μαμά του για τα προσβλητικά λόγια του, δηλώνοντας πως ήταν θυμωμένος όταν έγραψε το «Cleanin' Out My Closet» και ότι δεν ήθελε να φτάσει τόσο μακριά. Ο Έμινεμ πρόσθεσε πως το συγκεκριμένο τραγούδι δεν το ερμηνεύει πλέον στις συναυλίες του και ανατριχιάζει κάθε φορά που το ακούσει στο ραδιόφωνο.

Eminem - Headlights ft. Nate Ruess (Official Music Video)


Ειδήσεις σήμερα:

Έφτασαν στην Τανάγρα τα πρώτα Rafale από τη Γαλλία - Πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη

Θεοδωρικάκος: 180 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας έχουν αντιμετωπιστεί από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης

Πώς θα δηλώσετε τις αλλαγές στην περιουσιακή σας κατάσταση στο Ε9

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης