Κλοέ Καρντάσιαν: Χαμός στο Instagram με το αποτυχημένο photoshop

Κλοέ Καρντάσιαν: Χαμός στο Instagram με το αποτυχημένο photoshop

Ένας χρήστης σχολίασε ότι της θυμίζει τον... Freddy Krueger από τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες

khloe-kardashian33
Η οικογένεια Καρντάσιαν... έχει παράδοση στα αποτυχημένα photoshop και μια νέα φωτογραφία της Κλοέ Καρντάσιαν στο Instagram, έρχεται να το επιβεβαιώσει ακόμη μία φορά.

Ενώ λοιπόν αρκετοί χρήστες επικεντρώθηκαν στο πόσο λαμπερή φαινόταν, άλλοι τόσοι πρόσεξαν μια λεπτομέρεια στα δάχτυλά της που... έκανε τη διαφορά.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, τα δάχτυλα στο δεξί της χέρι είναι υπερβολικά μακριά, γεγονός που οι ακόλουθοί της, δεν βρήκαν φυσιολογικό, οπότε υποστήριξαν πως είτε πρόκειται για κάποιο τυχαίο τέχνασμα της κάμερας ή για μια αποτυχημένη περίπτωση photoshop.




Μερικοί από τους θαυμαστές της Καρντάσιαν πιστεύουν το δεύτερο και την κατηγόρησαν ότι η ομάδα της επεξεργάστηκε ψηφιακά το χέρι της, για να το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο.

Ένα άτομο έγραψε: «Αν παίξουμε το παιχνίδι με τον αντίχειρα, σίγουρα θα κερδίσεις». Ένας δεύτερος πρόσθεσε: «Χρειάζονται 0,2 δευτερόλεπτα για να κάνετε μεγέθυνση και να δείτε πού αγοράστηκε αυτή η φωτογραφία. Δεν έχετε μια ομάδα δημοσίων σχέσεων να το ψάξει πριν το δημοσιεύσετε; Απλά ουάου».

Ένας χρήστης του Instagram μάλιστα, τη συνέκρινε με τον Freddie Krueger από τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες, ενώ κάποιοι άλλοι παρομοίασαν το δάχτυλό της με τον ET και τον Ψαλιδοχέρη.


Φυσικά, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που έσπευσαν να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους σταρ, γράφοντας ότι απλά έχει μακριά δάχτυλα και με τα μακριά νύχια φαίνεται ακόμα πιο πολύ, η «ζημιά» όμως με τα υπόλοιπα σχόλια είχε γίνει ήδη.






Ειδήσεις σήμερα:

Αλέκος Φασιανός: «Αντίο» στον Έλληνα «Άγιο» της ζωγραφικής τέχνης

Blue Monday: Η πιο καταθλιπτική ημέρα του χρόνου, πώς καθιερώθηκε και γιατί προκαλείται μελαγχολία

Ο Πολάκης σε νέες περιπέτειες: Πώς ένα περιστατικό σε ταβέρνα προκάλεσε πολιτική σύγκρουση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης