H κατάρα του Glee: Σκάνδαλα, ναρκωτικά, αυτοκτονίες και μια εξαφάνιση

H κατάρα του Glee: Σκάνδαλα, ναρκωτικά, αυτοκτονίες και μια εξαφάνιση

Η σειρά που έκανε «πάταγο» από το 2009 ως το 2015 κρύβει πολλά σκοτεινά περιστατικά - Τελευταίο η εξαφάνιση της Νάγια Ριβέρα, η οποία αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη

glee-netflix-sira-entertainment-nagia-rivera-arthrou
H εξαφάνιση της ηθοποιού Νάγια Ριβέρα, η οποία πρωταγωνίστησε στο «Glee» έρχεται να θυμίσει με τον πιο τραγικό τρόπο μια σειρά από άτυχα περιστατικά με πρωταγωνιστές, ηθοποιούς της δημοφιλούς μουσικής σειράς η οποία έκανε «πάταγο» στην τηλεόραση από το 2009 ως και το 2015 αποσπώντας δεκάδες βραβεία και διακρίσεις. Ναρκωτικά, αυτοκτονίες, σκάνδαλα και μυστηριώδεις εξαφανίσεις κάνουν πολλούς να λένε πως το «Glee» είναι καταραμένο.

Χέδερ Μόρις - 2012: Τα γυμνά στο διαδίκτυο

Πρώτη τον χορό των σκανδάλων άνοιξε η Χέδερ Μόρις. Τον 2012 διέρρευσαν γυμνές της φωτογραφίες στο διδίκτυο. Λίγους μήνες αργότερα βγήκαν και άλλες φωτογραφίες οι οποίες πιθανότατα να είχαν κλαπεί από το κινητό της. Η ίδια ουδέποτε είπε κάτι δημοσίως για το θέμα.
glee_season_heather_morris
Πρώτη το χορό των σκανδάλων άνοιξε η Χέδερ Μόρις


Κόρι Μοντέιθ - 2013: Νεκρός από ναρκωτικά

Το πρώτο μεγάλο σοκ ήταν ο θάνατος του Κόρι Μοντέιθ ο οποίος υποδύονταν τον Φιν. Το 2013 και στα 31 του χρόνια ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο Βανκούρερ μετά από χρήση ναρκωτικών. Για χρόνια πάλευε να απεξαρτηθεί από τις ναρκωτικές ουσίες και ο θάνατός του οφείλεται σε συνδυασμό ηρωΐνης και αλκοόλ. Ο ηθοποιός είχε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του Λέα Μισέλ. Η σειρά τότε είχε αφιερώσει στη μνήμη του ένα ολόκληρο επεισόδιο.

cory-monteith-glee-performances
O Κόρι Μοντέιθ για χρόνια πάλευε να απεξαρτηθεί από τις ναρκωτικές ουσίες
Κλείσιμο

Cory Monteith Memorial Card   GLEE


Μπέκα Τόμπιν - 2014: Ο θάνατος του συντρόφου της

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Μοντέιθ βρίσκεται νεκρός σε ξενοδοχείο της Φιλαδέλφεια ο σύντροφος της πρωταγωνίστριας της σειράς Μπέκα Τόμπιν η οποία υποδυόταν την Κίτι. Στο αίμα του δεν βρέθηκαν αλκόολ ή ναρκωτικά, ωστόσο οι αρχές δεν πείστηκαν πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Becca_Tobin
Ο σύντροφος της Μπέκα Τόμπιν βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο του...



Νάνσι Μόουτς - 2014: Ο θάνατος της ετεροθαλούς αδερφής της Τζούλια Ρόμπερτς

Η Νάνσι Μόουτς, η ετεροθαλής αδερφή της Τζούλια Ρόμπερτς, υπήρξε μέλος της σειράς. Στα 38 της χρόνια η Νάνσι πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών τον Φεβρουάριο του 2014, γεγονός που επιβεβαίωσε και η οικογένειά της με σύντομη ανακοίνωση.Βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της, στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Οι φήμες τότε οργίαζαν για την «κακή σχέση» της με την αστέρα του Χόλιγουντ, που -όπως έλεγαν οι φήμες- δεν ήθελε να μπει και εκείνη στον χώρο της σόουμπιζ.

NancyMotesandJuliaRoberts1
Η Νάνσι Μόουτς, η ετεροθαλής αδερφή της Τζούλια Ρόμπερτς πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών τον Φεβρουάριο του 2014


Μαρκ Σάλινγκ – 2018: Η αυτοκτονία και η σύλληψη για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Ένα από τα πιο πρόσφατα περιστατικά ήταν η αυτοκτονία του Μαρκ Σάλινγκ το 2018. Το πτώμα του είχε βρεθεί σε περιοχή του Λος Άντζελες, κοντά στο σπίτι του. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Πακ ήταν μόλις 35 ετών. Ο Μαρκ πριν οδηγηθεί στην αυτοκτονία είχε περιπέτειες με το νόμο καθώς στις 29 Δεκεμβρίου 2015, οι αρχές τον είχαν συλλάβει για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού. Είχε βγει με εγγύηση πληρώνοντας 20.000 δολάρια.

Mark_Salling
Ο Μαρκ είχε συλληφθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2015 για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Glee  Make You Feel My Love Full Performance Official Music Video HD


Νάγια Ριβέρα – 2020: Εξαφάνιση στη λίμνη

Η εξαφάνιση της Νάγιας Ριβέρα είναι το τελευταίο χτύπημα. Σύμφωνα με το Γραφείο του Σερίφη της κομητείας Βεντούρα η ηθοποιός πιστεύεται πως έχει πνιγεί στη λίμνη Πίρου της Καλιφόρνια, όπου είχε πάει μαζί με τον 4χρονο γιο της. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Νάγια  ξεκίνησαν, όταν ο 4χρονος γιος της εντοπίστηκε μόνος του πάνω σε μια βάρκα στη λίμνη, όπως αναφέρει το CBS Los Angeles. Ωστόσο οι πιθανότητες να βρεθεί ζωντανή είναι ελάχιστες αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Naya_Rivera
Η Νάγια Ριβέρα αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη...



Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός για φωτιά στη Βάρη - Δείτε φωτογραφίες

Εργαζόμενος λιποθύμησε μπροστά στον πρίγκιπα Κάρολο και αυτός συνέχισε ατάραχος τις «χειραψίες» (βίντεο)

Σε κρίση το ΚΙΝΑΛ: Εισηγήσεις στη Γεννηματά για διαγραφή Παπανδρέου-Καστανίδη μετά το μπαϊράκι στη Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης