H Ευαγγελία Αραβανή, το βράδυ του Σαββάτου, βρέθηκε στο νοσοκομείο. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε την περιπέτεια της στους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας στα instagram stories μία εικόνα της με τον ορό στο χέρι.
Το μεσημέρι της Κυριακής, ενημέρωσε τους θαυμαστές της, μέσω του Instagram, ότι πήρε εξιτήριο και είναι καλά. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα μικρό βιντεάκι στο οποίο κλείνει το μάτι και χαμογελά, γράφοντας: «όλα καλά.Τα φάρμακα έκαναν το θαύμα τους.Έτοιμη για δουλίτσα».
Η Ευαγγελία δεν αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο βρέθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, όλη την εβδομάδα είχε υψηλό πυρετό και η ίωση επηρέασε τις φωνητικές της χορδές, οπότε επισκέφθηκε τους γιατρούς για να την εξετάσουν.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco