Βρισηίδα Ανδριώτου: O Σπύρος Μαρτίκας ξέρει για τη σχέση μου πριν το πω δημόσια, είμαστε φίλοι
Με τον πρώην μου έγινε αυτό, γιατί του άρεσε, είπε για τη δημοσιότητα που είχε λάβει η σχέση τους
Mετά τον χωρισμό της από τον Σπύρο Μαρτίκα, η Βρισηίδα Ανδριώτουφαίνεται να υποστηρίζει το ρητό που λέει ότι «ο έρωτας με έρωτα περνάει». Η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται σε νέα σχέση βρίσκεται και όπως παραδέχτηκε, επιλέγει αυτή τη φορά να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, η ίδια δήλωσε πως θέλει να προστατεύσει αυτή τη φορά την ιδιωτικότητά της και να κρατήσει την ευτυχία της για τον εαυτό της. «Είμαι σε σχέση, απλά δεν το λέω παραέξω. Προσωπική ζωή δεν δείχνω, θέλω να το κρατάω για εμένα. Με τον Σπύρο Μαρτίκα έγινε αυτό, γιατί του άρεσε, είχαμε μαζί και δουλειές και ήμασταν και οι δυο γνωστοί με το Survivor», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Αναφερόμενη στον πρώην σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, αποκάλυψε ότι γνώριζε για τη νέα της σχέση πριν βγει στη δημοσιότητα. «Η πρώην σχέση μου το ήξερε πριν από εσάς. Είμαστε πολύ φίλοι με τον Σπύρο», εξήγησε.
Τέλος, η Βρισηίδα Ανδριώτου τόνισε ότι αυτή την περίοδο είναι καλά και προσπαθεί να μην αναλύει καταστάσεις. «Γενικότερα δεν θέλω να το μελετάω καθόλου. Είμαι μια χαρά. Η ψυχολόγος μου, μου λέει ότι είναι συναισθηματικά διαθέσιμος», είπε κλείνοντας.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.