Όπως έκανε γνωστό μέσω Instagram, επιτήδειοι χρησιμοποίησαν την Τεχνητή Νοημοσύνη για να δημιουργήσουν ένα βίντεο, το οποίο υποτίθεται ότι δείχνει τον τραγουδιστή να διαφημίζει ένα προϊόν.
Τι έγραψε ο Γιώργος Νταλάρας «Τις τελευταίες ημέρες -όπως έχει συμβεί δυστυχώς και στο παρελθόν- κυκλοφορεί ένα νέο, ΠΑΡΑΝΟΜΟ, κακοφτιαγμένο βίντεο με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης. Χρησιμοποιεί με δόλο την εικόνα μου και τις συχνότητες της φωνής μου για να παραπλανήσει τον κόσμο προτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στην αγορά ιατρικού προϊόντος. Προφανώς, πρόκειται για ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ που διώκεται ποινικά. Γι’ αυτό έχω υποβάλλει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μήνυση – έγκληση κατά του άγνωστου δράστη, κατόχου των συγκεκριμένων προφίλ».
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.