Ο Χρήστος Χολίδης είναι νέος, ωραίος, ταλαντούχος, πετυχημένος και χαίρεται την μοναξιά του!
Ο Χρήστος Χολίδης είναι νέος, ωραίος, ταλαντούχος, πετυχημένος και χαίρεται την μοναξιά του!
Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ο τραγουδιστής δήλωσε πως δεν είναι ερωτευμένος, διευκρινίζοντας πως αυτό είναι κάτι που τον βολεύει, γιατί του δίνει τη δυνατότητα να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό του.
«Είμαι καλά. Περνάω καλά, είμαι ευτυχισμένος, αλλά δεν είμαι ερωτευμένος. Μου αρέσει που έχω ελεύθερο χρόνο για να γυμναστώ, να κάνω το ποδήλατό μου, γιατί με τις πρόβες (για το «Just the 2 Οf Us») δεν είχα καθόλου».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.