Κορωνοϊός: Σε κάποια τμήματα της Αυστραλίας η πανδημία έχει εξαλειφθεί

Κορωνοϊός: Σε κάποια τμήματα της Αυστραλίας η πανδημία έχει εξαλειφθεί

Την τελευταία εβδομάδα, οι αυστραλιανές αρχές κατέγραψαν 38 επιβεβαιωμένα κρούσματα - Οκτώ θάνατοι και 258 κρούσματα κορωνοϊού στη Γερμανία σε 24 ώρες

coronavirus_germany_tourists
Η Αυστραλία έχει μπορέσει πρακτικά να εξαλείψει την πανδημία του κορωνοϊού τουλάχιστον σε ορισμένα τμήματα της επικράτειάς της, έκρινε σήμερα ο επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών της χώρας.

Την τελευταία εβδομάδα, οι αυστραλιανές αρχές κατέγραψαν 38 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε όλη τη χώρα, δήλωσε ο Μπρένταν Μέρφι απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους στην Καμπέρα. Τα περισσότερα από τα κρούσματα, πρόσθεσε ο δημόσιος λειτουργός, ήταν ταξιδιώτες που επέστρεψαν έχοντας μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 στο εξωτερικό και έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα σε ξενοδοχεία.

Οκτώ θάνατοι και 258 κρούσματα κορωνοϊού στη Γερμανία σε 24 ώρες

Άλλοι οκτώ ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19 τις τελευταίες 24 ώρες στη Γερμανία, όπου εντοπίστηκαν το ίδιο διάστημα επιπλέον 258 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με τον συνολικό απολογισμό της πανδημίας του κορωνοϊού να φθάνει τους 8.763 νεκρούς επί συνόλου 185.674 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραμπ στους οπαδούς του: Μην ζητήσετε τον λόγο αν κολλήσετε κορωνοϊό σε συγκέντρωσή μου

Χαρδαλιάς-Τσιόδρας στην Ξάνθη μετά την επαναφορά της καραντίνας στον Εχίνο

Κίνα: Επτά νέα κρούσματα Covid-19 το τελευταίο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα