Απαγόρευση κυκλοφορίας - Κορωνοϊός: Η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή κάνει έκκληση στον πρωθυπουργό
Η Κατερίνα Τζιάλλα εκλιπαρεί τον πρωθυπουργό μέσα από το γράμμα της να της επιτραπεί η είσοδος εκεί που έχει θαφτεί το παδί της ώστε να του ανάβει ένα κεράκι και να του φροντίζει τον τάφο του
Η μητέρα του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή Κατερίνα Τζιάλλα που τόσο ξαφνικά και άδικα έχασε από τη ζώή το μονάκριβο γιο της τον περασμένο Νοέμβρη σε τροχαίο στέλνει γράμμα στον πρωθυπουργό, ζητώντας του να αποδοθεί δικιοσύνη για το παιδί της και παράλληλα επισημαίνει ένα μεγάλο κοινωνικό θέμα που έχει δημιουργηθεί αφού με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν μπορεί τόσο η ίδια όσο και χιλιάδες άλλοι πολίτες να πάνε στα νεκροταφεία για τη τιμήσουν τη μνήμη των αδικοχαμένων τους προσώπων.
Η Κατερίνα Τζιάλλα εκλιπαρεί τον πρωθυπουργό μέσα από το γράμμα της να της επιτραπεί η είσοδος εκεί που έχει θαφτεί το παδί της ώστε να του ανάβει ένα κεράκι και να του φροντίζει τον τάφο του. Η ίδια καταλαβαίνει πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση λόγω του κορωνοϊού, μιας και η αδερφή της είναι γιατρός σε μεγάλο νοσοκομείο στην Ιταλία ωστόσο θεωρεί ότι θα πρέπει ο πρωθυπουργός να βρει λύση έτσι ώστε στις επιλογές των μετακινήσεων των πολιτών εκτός σπιτιού να είναι και η επίσκεψη στους χώρους ταφής ώστε να μπορεί να πηγαίνει να ανάβει το καντήλι στη μνήμη του παιδιού της.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.