Ζέρβας για λουκέτο στην παραλία: Είναι πόλεμος, ο καθένας πρέπει να αυτοπεριοριστεί
Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 2 μετά το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και Σαββατοκύριακα, από τις 8 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα
Για την απόφασή του να μπει «λουκέτο» στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης από σήμερα Τρίτη μίλησε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας.
Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 2 μετά το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και Σαββατοκύριακα, από τις 8 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα.
Ο κ. Ζέρβας μίλησε για οδυνηρή απόφαση, τονίζοντας ότι υπό κανονικές συνθήκες είναι κατά των περιοριστικών μέτρων και της τιμωρίας. Ξεκαθάρισε όμως για την πανδημία ότι «είναι πόλεμος διαδικασία που ο καθενός πρέπει να αυτοπεριοριστεί», επομένως στην παραλία θα μπουν κιγκλιδώματα και θα επιβάλλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα ύψους 150 ευρώ.
«Ελπίζω να μην αργήσαμε, αλλά η ιδέα ότι θα είχαμε καλοκαιρία με χιλιάδες κόσμο μας έκανε να πάρουμε τα περιοριστικά μέτρα... Μια μειοψηφία μπορεί να κάνει τη ζημιά», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Κάλεσε τους δημότες της συμπρωτεύουσας, αλλά και όλους τους Έλληνες «να πειθαρχήσουμε μέχρι να έχουμε και το τελευταίο κρούσμα για να απολαμβάνουμε κάθε ομορφιά της πόλης και της χώρας μας». «Ως τότε μένουμε σπίτι» συμπλήρωσε.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.