Στην έκκληση του Γηροκομείου Αθηνών ανταποκρίθηκε οΡουβίκωνας που ανακοίνωσε ότι προσέφερε σήμερα Δευτέρα είδη πρώτης ανάγκης στο Γηροκομείο Αθηνών.
Ο Ρουβίκωνας ανακοίνωσε:
«Σήμερα επισκεφθήκαμε το Γηροκομείο Αθηνών, μετά απο έκκλησή του για κάλυψη αναγκών σε είδη πρώτης ανάγκης και καθαριστικών, φροντίζοντας την υγεία αλλά και την αξιοπρέπεια των ηλικιωμένων που φιλοξενεί. Μπορέσαμε με τη βοήθεια όσων ανταποκρίθηκαν και στο δικό μας κάλεσμα, να μαζέψουμε αρκετά είδη.
Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πως ενώ το κράτος παραμελεί τους ηλικιωμένους, η κοινωνική βάση όταν υπάρχει άμεση ανάγκη, οργανώνεται και δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη της.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.