Νεκροί βρέθηκαν οι δύο ηλικιωμένοι που διέμεναν στο διαμέρισμα που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το πρωιπυρκαγιά στην οδό Απελλού 7 στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής, η φωτιά κατασβέστηκε και οι πυροσβέστες βρήκαν τους δύο άτυχους ηλικιωμένους μέσα στο διαμέρισμα τους.
Η 77χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της δίπλα στο απανθρακωμένο σώμα του 78χρονου άντρα της.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του τελευταίου ορόφου στην πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Απελλού 7.
Στο σημείο έφτασε κλιμακοφόρο όχημα της πυροσβεστικής με σκάλα για να μπορέσουν οι πυροσβέστες να πλησιάσουν το διαμέρισμα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;