Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε και στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα αφού όπως φαίνεται υπάλληλός της με την οικογένειά του ταξίδευσαν με το γκρουπ των Αγίων Τόπων, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Times Of Israel που επικαλείται ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για εργαζόμενο της πρεσβείας και δύο μέλη της οικογένειάς του που ταξίδεψε από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ στην Αθήνα με το γκρουπ των Ελλήνων ταξιδιωτών που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με την εφημερίδα η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα θα παραμείνει κλειστή σήμερα για να απολυμανθεί, ενώ οι αρχές στην Ελλάδας και το Ισραήλ θα είναι σε στενή επαφή για το θέμα.
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα μέχρι και τις 23 Μαρτίου.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»