Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τη σύλληψη του διακινητή που προκάλεσε σοβαρό τροχαίο μετά από καταδίωξη

Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τη σύλληψη του διακινητή που προκάλεσε σοβαρό τροχαίο μετά από καταδίωξη

Η καταδίωξη ξεκίνησε από την Καβάλα και τελείωσε στη Θεσσαλονίκη - Το όχημα που οδηγούσε ο διακινητής έπεσε σε ΙΧ και το έκοψε στα δύο - Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός του - Δέκα μετανάστες μετέφερε ο διακινητής που συνελήφθη μαζί με συνεργό του

car-fot1
Τη στιγμή της καταδίωξης και της σύλληψης του ενός εκ των δύο διακινητών μεταναστών που συνελήφθησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη αφού πρώτα είχαν προκαλέσει σοβαρό τροχαίο κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Στο βίντεο φαίνονται αστυνομικοί να καταδιώκουν τους δύο λαθροδιακινητές που είχαν ξεκινήσει από την Καβάλα και δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικών με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη που κατέληξε σε σοβαρό τροχαίο.



Το τροχαίο που ευτυχώς δεν κατέληξε σε τραγωδία σημειώθηκε στην οδό Λαγκαδά στην περιοχή της Σταυρούπολης στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Το όχημα που μετέφερε μετανάστες παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με σφοδρότητα με ΙΧ. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη ώστε το ΙΧ που οδηγούσε ένας 28χρονος να κοπεί στα δύο.

Κλείσιμο
Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ελαφρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο.

Thestival.gr Τροχαίο με μετανάστες Θεσσαλονίκη

Thestival.gr Τροχαίο Λαγκαδά


Το όχημα που μετέφερε τους μετανάστες ξεκίνησε την «τρελή» του πορεία από την Καβάλα, συνέχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας και έφτασε στη Θεσσαλονίκη όπου και συγκρούστηκε με το όχημα του 28χρονου.

Οι δέκα μετανάστες καθώς και οι δύο λαθροδιακινητές που επέβαιναν στο ΙΧ μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία «Ιπποκράτειο» και «Άγιος Παύλος».

Μιλώντας στο Τhestival, εργαζόμενος πρατηρίου καυσίμων, που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, περιγράφει τα συγκλονιστικά γεγονότα που συνέβησαν.

Thestival.gr Δήλωση για το τροχαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης