Χανιά: Αποφυλακίστηκε και διέρρηξε έξι αυτοκίνητα μέσα σε λίγη ώρα

Χανιά: Αποφυλακίστηκε και διέρρηξε έξι αυτοκίνητα μέσα σε λίγη ώρα

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός από τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων

peripoliko_5
Όποιο Ι.Χ. αυτοκίνητο έβρισκε σταθμευμένο στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Χανίων, το «άνοιγε» ένας 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος παραβίασε συνολικά έξι οχήματα μέσα σε λίγη ώρα και άρπαξε από το εσωτερικό τους μικρά χρηματικά ποσά και προσωπικά αντικείμενα!

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός από τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων και ξεκίνησαν αναζητήσεις από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη. Ο 32χρονος Λίβυος προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου αποκαλύφθηκε πως είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα και ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης των έξι περιπτώσεων και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Συλλήψεις και σε Πάτρα και Μεσολόγγι 

Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην Πάτρα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 41χρονος Έλληνας, το βράδυ της Κυριακής, τη στιγμή που παραβίαζε την πόρτα ενός σταθμευμένου I.X. φορτηγού και έμπαινε στο εσωτερικό του με σκοπό να κλέψει ό,τι είχε αξία.

Έκλεψε τρία μαχαίρια και ένα σίδερο αντίκα από ένα σπίτι στο Ευηνοχώρι ένας διαρρήκτης, αλλά τα πέταξε και διέφυγε στην αυλή όταν έγινε αντιληπτός. Λίγο αργότερα, τον τσάκωσαν αστυνομικοί της Ασφαλείας να κινείται με φακό στην πίσω πλευρά μιας καφετέριας που σκόπευε να παραβιάσει και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης