Μεσολόγγι: Άγνωστος εξαπάτησε ηλικιωμένη με δήθεν τροχαίο της κόρης της

Μεσολόγγι: Άγνωστος εξαπάτησε ηλικιωμένη με δήθεν τροχαίο της κόρης της

Θύμα τηλεφωνικής απάτης από άγνωστο έπεσε μια ηλικιωμένη, όταν της τηλεφώνησε παριστάνοντας τον αστυνομικό, με το πρόσχημα ότι η κόρη της είχε νομικά προβλήματα

astynomia_2903
Άλλη μια ηλικιωμένη στο Μεσολόγγι έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης θύμα τηλεφωνικής απάτης από άγνωστο που της τηλεφώνησε παριστάνοντας τον αστυνομικό, με το πρόσχημα ότι η κόρη της είχε νομικά προβλήματα καθώς είχε προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός ανήλικου παιδιού.

Για καλή της τύχη, η ηλικιωμένη δεν είχε πολλά χρήματα και το είπε στον υποτιθέμενο αστυνομικό, αλλά εκείνος επέμεινε ότι μπορούσε να μειώσει την διαφορά με τα... κοσμήματά της! Το θύμα δέχθηκε και πείστηκε να τοποθετήσει έξω από την κατοικία της μια σακούλα στην οποία είχε βάλει 150 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας!

Η γυναίκα δεν είδε ποιος και πότε εμφανίστηκε για να τα παραλάβει κι έτσι, όταν αντιλήφθηκε ότι την είχαν εξαπατήσει και ειδοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου, δεν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο για τους δράστες, οπότε σχηματίστηκε απλώς δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης