Αργολίδα: Έπιασαν τον Ρομά ληστή που σακάτεψε στο ξύλο ηλικιωμένη

Αργολίδα: Έπιασαν τον Ρομά ληστή που σακάτεψε στο ξύλο ηλικιωμένη

Στη... «γειτονιά» του έδρασε ο αδίστακτος κακοποιός που σακάτεψε στο ξύλο την 85χρονη

xeiropedes
Στη... «γειτονιά» του έδρασε ο αδίστακτος Ρομά κακοποιός που σακάτεψε στο ξύλο μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη στο σπίτι της στη Νέα Κίο και άρπαξε με τη βία τα χρυσαφικά που φορούσε το απόγευμα της Κυριακής. Μια και ήταν παλιός γνώριμος της Αστυνομίας, η σύλληψή του δεν άργησε.

Ο δράστης εντοπίστηκε στην περιοχή Καρακάξα της Νέας Κίου όπου κατοικεί, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Άργους. Εκεί κλήθηκε η 85χρονη που λήστεψε και τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Μάλιστα, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές μετά την απολογία του στον ανακριτή, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για άλλες ποινικές υποθέσεις.

Ο Ρομά είχε δει την άτυχη 85χρονη να κάθεται μόνη στην αυλή του σπιτιού της και αμέσως της επιτέθηκε, την γρονθοκόπησε και την πέταξε στο έδαφος. Στη συνέχεια, άρπαξε από το λαιμό της μια αλυσίδα με χρυσό σταυρό, τράβηξε με τη βία από τα δάχτυλά της ένα δακτυλίδι και τη βέρα της και τράπηκε σε φυγή! Παρά τις έρευνες, τα κλοπιμαία δεν έχουν βρεθεί ακόμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης