Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου, όταν ένα αυτοκίνητοσυγκρούστηκε με τον κινητήρα αεροσκάφους.
Σύμφωνα με το neakriti.gr το περιστατικό έγινε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», περίπου, στις 11 το πρωί της Τετάρτης, όταν υπό άγνωστες αιτίες, προέκυψε η σύγκρουση.
Αν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύγκρουση δεν είναι γνωστές, από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ κινήθηκαν οι διαδικασίες απομάκρυνσης του αυτοκινήτου από την πίστα. Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο κ. Νίκος Γεωργιλαδάκης στο λογαριασμό του στο Facebook.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.