Ρέθυμνο: Περιπετειώδης διάσωση κολυμβήτριας στον Πλακιά

kri1

Η γυναίκα είχε παρασυρθεί από τους θυελλώδεις ανέμους περίπου 6-7 χιλιόμετρα από την ακτή

Σαν από θαύμα σώθηκε κολυμβήτρια στην περιοχή του Πλακιά Ρεθύμνου που λόγω των θυελλωδών ανέμων είχε παρασυρθεί περίπου 6-7 χιλιόμετρα από την ακτή. Ο συναγερμός για την αναζήτησή της σήμανε περίπου στη μία το μεσημέρι, όταν οι δικοί της αντιλήφθηκαν ότι είχε παρασυρθεί από τα ισχυρά ρεύματα. Κινητοποιήθηκε το λιμενικό που επιπλέον ειδοποίησε και ναυαγωσώστες για να συνδράμουν στην επιχείρηση του εντοπισμού της γυναίκας. 

«Ημουν βέβαιος ότι δεν θα τη βρίσκαμε ποτέ, φοβόμουν ακόμη και για μένα τον ίδιο και τον αδελφό μου που ξεκινήσαμε την αναζήτηση με τζετ σκι», περιέγραφε στο protothema.gr ο κ.Νίκος Ριτζάκης, ναυαγοσώστης, που πήρε μέρος στην επιχείρηση μαζί με τον αδελφό του Μάριο. Μετά από περίπου μια ώρα αναζήτησης εντόπισαν τη γυναίκα η οποία επί ώρα κρατιόταν πάνω σε μια σανίδα που είχε όταν είχε μπει στη θάλασσα. Ωστόσο πλέον είχε αφεθεί να την παρασέρνουν τα κύματα, αφού δεν είχε δυνάμεις «ούτε για να σηκώσει το χέρι της», όπως είπε ο κ. Ριτζάκης. Τελικά η γυναίκα διασώθηκε «σαν από θαύμα». 

kri3
kri2
kri1

ΣΧΟΛΙΑ

Η άλλη όψη

Μπράβο στα παλληκάρια, υπάρχουν και αυτές οι ειδήσεις απο την Κρήτη που αξίζει να προβάλλονται περισσότερο

Οι άνεμοι

Οι άνεμοι στο Δημο Αγίου Βασιλειου στο νότιο Ρέθυμνο είναι όλο το χρόνο θυελλώδεις. Από Κοξαρέ μέχρι Ροδάκινο και από Πλακια μέχρι Αγία Γαλήνη. Θελει πολύ προσοχή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης