Πόρος: Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση του μπλακ άουτ
Ο δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης αναφέρει ότι ισχύει ο στόχος για πλήρη ηλεκτροδότηση μέχρι αργά το απόγευμα – Το μπλακ άουτ έγινε στο δυστύχημα με ελικόπτερο, με αποτέλεσμα τρεις νεκρούς
Παραμένει ο στόχος για πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης μέχρι αργά το απόγευμα, διευκρίνισε ο δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης, αναφερόμενος στις εργασίες των συνεργείων μετά το μπλακ άουτ που προκάλεσε η πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο.
«Ενημερώνουμε ότι η ηλεκτροδότηση στη Σφαιρία θα διατηρηθεί περίπου για μισή με μία ώρα ακόμα και στη συνέχεια θα γίνει διακοπή για να ηλεκτροδοτηθεί η Καλαυρία.
Παράλληλα, προχωράνε με ικανοποιητικό ρυθμό οι εργασίες επανασύνδεσης των καλωδίων στον δίαυλο και εξακολουθεί να ισχύει ο στόχος ότι θα έχουμε πλήρη ηλεκτροδότηση μέχρι αργά το απόγευμα», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook, ο κ. Δημητριάδης.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.