Με τα ιερά δεσμά του γάμου δέθηκε ένα ζευγάρι στην Αχαΐα με τους συναδέλφους του γαμπρού να τον συνοδεύουν στην εκκλησία με... λεωφορεία των ΚΤΕΛ!
Όπως γράφει το thebest.gr ο
Γιάννης Γιωτόπουλος και η Ντίνα Μπαρδάκη παντρεύτηκαν το Σάββατο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Σταυροδρόμι Τριταίας.
Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία θορυβωδώς μια και οι συνάδελφοί του, οδηγοί στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας τον πήγαν γαμπρό συνοδεία 20 υπεραστικών λεωφορείων.
Τα λεωφορεία ήταν, μάλιστα, κατάλληλα στολισμένα με τους οδηγούς να χρησιμοποιούν τις κόρνες μέχρι να φτάσει ο γαμπρός στην εκκλησία.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.