Μέσω ΕΛ.ΤΑ. παραλάμβαναν μεγάλες ποσότητες λαθραίου καπνού

Μέσω ΕΛ.ΤΑ. παραλάμβαναν μεγάλες ποσότητες λαθραίου καπνού

Συνελήφθησαν  ένας 35χρονος και μία 48χρονη και αναζητείται ο συνεργός τους

peripoliko
Από δυο διαφορετικά υποκαταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, παραλάμβαναν ένας 35χρονος και μία 48χρονη τις μεγάλες ποσότητες αδασμολόγητου καπνού που τους έστελνε ταχυδρομικώς από την Αθήνα ένας 48χρονος συνεργός τους.

Μετά από πληροφορίες που τους δόθηκαν για την ανάμειξη των δυο υπόπτων σε λαθρεμπορία καπνικών προϊόντων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου και του τμήματος Ρήγα Φεραίου έστησαν ενέδρες το απόγευμα της Δευτέρας έξω από τα δυο υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. Και τους ακινητοποίησαν, όταν τους είδαν να βγαίνουν με τα δέματα λαθραίου καπνού που είχαν παραλάβει.

Τα δυο δέματα, τα οποία είχε στείλει ταχυδρομικώς ο 48χρονος συνεργός τους ο οποίος αναζητείται, περιείχαν 18 συσκευασίες με αφορολόγητο καπνό συνολικού βάρους εννέα κιλών που κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο. Ο 35χρονος και η 48χρονη συνελήφθησαν, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης