Φωτογραφιές: Ο καπνός στην Εύβοια μέσα από την καμπίνα αεροπλάνου
Η φωτιά συνεχίζει για δεύτερη ημέρα το καταστροφικό της έργο καίγοντας έλατα και πεύκα
Ο καπνός από τη φωτιά στην Εύβοια κάλυψε μετά τις πρώτες ώρες της εκδήλωσής της μια μεγάλη απόσταση φτάνοντας μέχρι την Αττική όπου δημιούργησε αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Καθώς η φωτιά συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα, ο καπνός εξακολουθεί να είναι έντονος στην περιοχή αφού οι φλόγες καίνε «παρθένο» δάσος με έλατα και πεύκα.
Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που κατέγραψε επιβάτης αεροπλάνου μέσα από την καμπίνα ενώ το αεροσκάφος πετούσε πάνω από την περιοχή που δοκιμάζεται.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.